Takmičenje za najbolji biznis plan kreativnih industrija

Bez autora
Jul 21 2013

Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan, “Kreativni biznis kup Srbije” (Creative Business Cup) s ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa.Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u sledećim kategorijama kreativnih industrija – dizajn, arhitektura, digitalni sadržaji...

Takmičenje za najbolji biznis plan kreativnih industrijaKlaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan, “Kreativni biznis kup Srbije” (Creative Business Cup) s ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa.

Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u sledećim kategorijama kreativnih industrija – dizajn, arhitektura, digitalni sadržaji, igre i zabava, oglašavanje, izdavaštvo i štampa, muzika, film i video, umetnost i zanatstvo, radio i TV i scenske umetnosti i zabavni parkovi. Najviše ocene dobiće poslovne ideje koje prikažu originalnost, kreativnost i tržišni potencijal.

Na takmičenje mogu da se prijave pojedinci, neformalni timovi, pravna lica ili preduzetnici iz kreativnih industrija sa teritorije Republike Srbije. Pojedinac ili najmanje jedan član tima mora da ima obrazovanje iz kreativnih industrija a preduzeća i preduzetnici registrovanu delatnost iz kreativnih industrija. Učesnik takmičenja mora biti vlasnik ideje koju prijavljuje za takmičenje.

Finale nacionalnog takmičenja u Srbiji i proglašenje pobednika održaće se 12. septembra 2013. godine u Novom Sadu. Pobednik iz Srbije učestvovaće u “Creative Business Cup” internacionalnom takmičenju za izbor najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu.

Prva nagrada od 50.000 dolara omogućiće pobedniku da brzo realizuje poslovnu ideju i dobije podršku mentora i poslovnih konsultanata.

Međunarodno finale “Creative Business Cup” takmičenja održaće se na “Final Award Show” u Kopenhagenu, od 18. do 20. novembra 2013. godine.

Krajnji rok za prijavu je 15. avgust 2013. godine.

Prijavu i potrebna dokumenta potrebno je dostaviti na e-mail adresu: info@kvik.rs.

Detaljna uputstva i više informacija možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik